Lantisor Aur Galben de 14K Fecioara Maria si Iisus

875lei

Exprimă-ți credința cu lănțișorul din aur galben 14K, prezentând un pandantiv delicat cu Fecioara Maria și Iisus, latime 13mm, înălțime 21mm, lungime lănțișor 450mm, gramaj aproximativ 2.5g – o piesă inspirațională pentru fiecare zi.

SKU: CAG7 Categorie:
Descriere

Lantisor aur dama Fecioara Maria Si Iisus

Acest lănțișor rafinat din aur galben de 14K este accentuat de un pandantiv artistic cu Fecioara Maria și Iisus, măsurând 13mm în lățime și 21mm în înălțime. Cu o lungime totală de 450mm și un gramaj aproximativ de 2.5g, acest colier este suficient de ușor pentru purtare zilnică, adăugând o notă de speranță și protecție spirituală. Ideal pentru a păstra aproape simbolurile sfinte, acest lănțișor poate servi și ca un cadou deosebit pentru cei dragi, oferind nu doar frumusețe, ci și un mesaj profund de credință și dragoste.

Specificații tehnice:

  • Material: Aur galben 14K
  • Pandantiv: Fecioara Maria și Iisus
  • Latime pandantiv: 13mm
  • Înălțime pandantiv: 21mm
  • Lungime lănțișor: 450mm
  • Gramaj Aproximativ: 2.5g

Aur de 14K Garantat: Fiecare lănțișor este meticulos realizat din aur de 14K, oferind nu doar un design impresionant, dar și o calitate incontestabilă.

Certificat de Garanție și Factură: Achiziția dumneavoastră vine întotdeauna însoțită de un certificat de garanție și factură, asigurând transparența și încrederea în produsul achiziționat.

Preț Calculat la Gram: Gramajul fiecărui lănțișor este estimativ, iar prețul este ajustat în funcție de greutate, reflectând valoarea precisă a aurului de 14K.

Informații suplimentare
Greutate 2.5 g
Dimensiuni 450 × 13 × 21 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lantisor Aur Galben de 14K Fecioara Maria si Iisus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *