Lant Rozariu Aur, Dama Aur Galben 14k, Model LDN1

1,330lei

Lanț rozariu pentru damă, confecționat din aur de 14K galben, cu o lungime de 440mm și o greutate de 3.8g.

Adaugă eleganță și spiritualitate stilului tău!

SKU: LDN1 Categorie:
Descriere

Rozariu aur femei Model LDN1

Acest lanț rozariu pentru damă, realizat din aur de 14K galben, este o bijuterie ce combină eleganța clasică cu semnificația spirituală.

Cu o lungime de 440mm, lanțul se așază grațios pe decolteu, oferind un aspect rafinat și sofisticat. Greutatea sa de 3.8g asigură o purtare confortabilă, fără a compromite durabilitatea și calitatea bijuteriei.

Designul rozariu adaugă o notă de spiritualitate și profunzime, făcând din acest lanț un accesoriu nu doar estetic, ci și simbolic. Fiecare detaliu este meticulos lucrat pentru a reflecta măiestria și atenția la detalii specifice bijuteriilor de înaltă calitate.

Acest lanț din aur de 14K galben este ideal atât pentru purtarea zilnică, cât și pentru ocazii speciale, aducând un plus de strălucire și rafinament fiecărei ținute.

Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acest lanț unic și lasă-l să devină un simbol al eleganței și spiritualității tale!

Aur de 14K Garantat: Fiecare lănțișor este meticulos realizat din aur de 14K, oferind nu doar un design impresionant, dar și o calitate incontestabilă.

Certificat de Garanție și Factură: Achiziția dumneavoastră vine întotdeauna însoțită de un certificat de garanție și factură, asigurând transparența și încrederea în produsul achiziționat.

Preț Calculat la Gram: Gramajul fiecărui lănțișor este estimativ, iar prețul este ajustat în funcție de greutate, reflectând valoarea precisă a aurului de 14K.

Această abordare subliniază angajamentul nostru pentru calitate și eleganță, garantând că fiecare lănțișor este o achizitie valoroasă și durabilă.

Informații suplimentare
Greutate 3.8 g
Dimensiuni 440 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lant Rozariu Aur, Dama Aur Galben 14k, Model LDN1”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *