Lant cu Cruciulița Aur Galben 14k

840lei

Afișează-ți credința cu eleganță cu acest lănțișor din aur galben 14K, featuring un pandantiv oval cu o cruce decupată, latime 13mm, înălțime 20mm, lungime lănțișor 450mm, greutate aproximativă 2.4g – un simbol sacru, prezentat într-o manieră sofisticată.

SKU: CAG10 Categorie:
Descriere

Lant cu cruciulita aur galben

Redefinește modul în care îți exprimi convingerile spirituale cu acest lănțișor subtil din aur galben de 14K. Pandantivul său oval, împodobit cu o cruce artistic decupată, simbolizează credința într-un mod modern și elegant. Pandantivul are dimensiuni armonioase, fiind suficient de mare pentru a atrage atenția, dar și de dimensiuni adecvate pentru a fi purtat confortabil zilnic. Greutatea sa de doar 2.4g îl face ideal pentru purtare îndelungată, fără a incomoda. Este perfect pentru orice ocazie, fie că dorești să îl porți la serviciu sau în cadrul activităților de zi cu zi, adăugând o notă de rafinament ținutelor tale.

Specificații tehnice:

  • Material: Aur galben 14K
  • Tip pandantiv: Oval cu cruce decupată
  • Lățime pandantiv: 13mm
  • Înălțime pandantiv: 20mm
  • Lungime lănțișor: 450mm
  • Greutate aproximativă: 2.4g

Aur de 14K Garantat: Fiecare lănțișor este meticulos realizat din aur de 14K, oferind nu doar un design impresionant, dar și o calitate incontestabilă.

Certificat de Garanție și Factură: Achiziția dumneavoastră vine întotdeauna însoțită de un certificat de garanție și factură, asigurând transparența și încrederea în produsul achiziționat.

Preț Calculat la Gram: Gramajul fiecărui lănțișor este estimativ, iar prețul este ajustat în funcție de greutate, reflectând valoarea precisă a aurului de 14K.

Această abordare subliniază angajamentul nostru pentru calitate și eleganță, garantând că fiecare lănțișor este o achizitie valoroasă și durabilă.

Informații suplimentare
Greutate 2.40 g
Dimensiuni 450 × 13 × 20 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lant cu Cruciulița Aur Galben 14k”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *