Verighete cu Pietre Aur Galben – D855

2,450lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur galben d855

Aceste verighete clasice, realizate din aur galben de 14K, combină eleganța tradițională cu un accent de strălucire modernă. Cu o lățime de 3,5 mm și un profil bombat, inelele sunt concepute pentru confort maxim și estetică plăcută.

Verigheta damei este îmbogățită cu pietre de zirconiu, distribuite cu măiestrie pentru a adăuga un plus de rafinament. Aceste pietre nu doar că încântă privirea, dar și reflectă lumina cu fiecare mișcare, oferind un joc de strălucire subtil și elegant.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 7 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

3,5 mm

Profil exterior

BOMBAT

Carate

14K