Verighete Aur Galben – D854

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d854

Aceste verighete elegante, cu un profil bombat și o lățime de 5 mm, sunt realizate din aur galben de 14K. Designul bombat oferă un confort suplimentar și un aspect mai plin, atractiv pentru purtători. Verigheta damei este distinsă prin adăugarea de pietre de zirconiu, care împodobesc inelul cu strălucire și eleganță.

Pietrele de zirconiu adaugă un contrast frumos cu aurul galben, captează lumina și adaugă un plus de rafinament setului de verighete.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

BOMBAT

Carate

14K