Verighete Aur – D849

4,025lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d849

Această verighetă unică din aur de 14 carate îți permite să alegi și să combini două din cele trei nuanțe disponibile – aur alb, galben sau roz – creând o piesă de bijuterie care să se potrivească perfect cu stilul tău personal.

Cu un design modern și elegant, profil plat și o lățime de 6 mm, această verighetă este concepută pentru a oferi confort și un aspect estetic plăcut. Este ideală pentru cei care doresc să îmbine rafinamentul cu un stil contemporan, oferind o expresie distinctivă de dragoste și angajament.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Exprimă-ți angajamentul și stilul unic – Personalizează și cumpără acum această verighetă modernă și elegantă, reflectând dragostea și personalitatea ta.

Informații suplimentare
Greutate 11.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

PLAT

Carate

14K