Verighete Aur Alb 14k – D849

4,025lei

  • Greutate: 11.5 g (pentru pereche)
  • Mărime: Bărbat 60 / Damă 50
  • Lățime: 6 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Personalizarea verighetelor și posibilitatea de achiziție cu aur la schimb sunt disponibile

lei
Categorie:
Descriere

Verighete aur alb model d849

Acest set de verighete reprezinta frumusețea simplă și claritatea designului modern.

Realizate din aur alb de 14K, aceste inele se disting prin liniile lor curate și profilul plat, care oferă o prezență contemporană și elegantă pe deget.

Perfecte pentru cuplurile care își doresc să își exprime iubirea printr-un simbol modern și rafinat, aceste verighete sunt un testament al eleganței minimaliste și al gustului impecabil.

La Bijuteria Quartz, punem pasiune în crearea de bijuterii care îmbină perfect măiestria tradițională cu designul modern.

Fiecare set de verighete din aur alb de 14K este o dovadă a dedicării noastre pentru a oferi cuplurilor bijuterii care nu doar marchează un angajament, dar și se aliniază la un stil de viață contemporan și rafinat.

Producția noastră, situată în inima României, este angajată în oferirea de bijuterii de înaltă calitate, concepute pentru a aduce un plus de frumusețe vieții de zi cu zi a clienților noștri.

Informații suplimentare
Greutate 11.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

PLAT

Carate

14K