Verighete Aur Galben – D849

4,025lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d849

Aceste verighete, realizate din aur galben de 14K, prezintă un profil plat și o lățime de 6 mm, combinând eleganța clasică cu un detaliu modern. Designul se distinge printr-un model sofisticat incrustat pe suprafața inelului, care adaugă un element unic și atractiv, captând atenția și adăugând o dimensiune artistică verighetelor.

Modelul incrustat pe aurul galben nu doar că îmbogățește aspectul estetic al inelelor, dar și le face să iasă în evidență prin detaliul rafinat și complex. Profilul plat asigură o purtare confortabilă, ideal pentru cei care preferă un design mai substanțial fără a sacrifica confortul.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

PLAT

Carate

14K