Verighete Aur Galben – D848

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d848

Aceste verighete elegante și distincte, confecționate din aur galben de 14K, prezintă un profil bombat și o lățime de 6 mm, oferind un design plin de grație și confort la purtare. Designul inovativ include cercuri frumos dispuse pe suprafața verighetelor, adăugând un element decorativ sofisticat și atrăgător.

Profilul bombat nu doar că oferă un aspect plăcut vizual, dar și maximizează confortul, făcând inelul ușor de purtat în fiecare zi. Cercurile încastrate în design simbolizează unitatea și continuitatea, elemente esențiale în orice căsnicie, și adaugă o dimensiune vizuală captivantă care atrage admirația.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

BOMBAT

Carate

14K