Verighete Aur Alb 14k – D848

4,200lei

  • Greutate: 12 g (pentru pereche)
  • Mărime: Bărbat 60 / Damă 50
  • Lățime: 6 mm
  • Profil Exterior: Bombat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Personalizarea verighetelor și posibilitatea de achiziție cu aur la schimb sunt disponibile la Bijuteria Quartz.

lei
Categorie:
Descriere

Verighete aur alb model d848

Acest set de verighete reinterpretează clasicul prin adăugarea unui twist modern, utilizând aur alb de 14K de înaltă calitate.

Profilul bombat oferă o estetică tradițională și confortabilă, în timp ce încrustațiile moderne aduc un aer de noutate și sofisticare.

Fiecare verighetă este îmbogățită cu detalii elegante, creând un efect vizual captivant care reflectă lumina în moduri surprinzătoare, perfect pentru cuplurile care doresc să îmbine simbolismul tradițional cu un design contemporan.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare.

Fiecare set de verighete din aur alb de 14K este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

BOMBAT

Carate

14K