Verighete Aur – D844

4,550lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d844

Aceste verighete impresionante, cu o lățime de 7 mm și profil bombat, sunt confecționate din aur de 14K. Cuplurile au libertatea de a alege orice combinație dintre cele trei nuanțe disponibile: aur alb, galben sau roz, pentru a personaliza aceste bijuterii semnificative.

Profilul bombat al inelelor nu numai că adaugă o notă de eleganță prin curba sa suavă, dar și sporește confortul la purtare, ideal pentru uzura zilnică.

Alegerea a două nuanțe diferite îmbogățește fiecare verighetă cu un contrast vizual distinct, reflectând armonia și unitatea dintre parteneri, în timp ce menține individualitatea fiecăruia.

Această abordare în designul verighetelor este perfectă pentru cuplurile care doresc să își exprime iubirea printr-un simbol unic și personalizat, celebrând angajamentul lor într-un mod la fel de special.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 13 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

BOMBAT

Carate

14K