Verighete Aur Galben – D837

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d837

Acest set de verighete distinctiv, confecționat din aur galben de 14K, oferă un design impresionant și artistic cu un profil bombat și o lățime de 5 mm. Fiecare inel este împodobit cu un model delicat de frunze incrustate, care adaugă o dimensiune vizuală și texturală unica inelului, simbolizând creșterea și înflorirea unei relații.

Designul cu frunze incrustate pe aurul galben nu doar că este atrăgător, dar și evocă naturalețea și conexiunea profundă între parteneri, reflectând angajamentul lor de a crește și de a se dezvolta împreună în timp. Profilul bombat asigură că verighetele sunt nu doar frumoase, dar și confortabile pentru purtare zilnică, făcându-le o alegere ideală pentru cuplurile care caută simboluri ale dragostei lor care sunt atât estetice, cât și practice.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

BOMBAT

Carate

14K