Verighete Aur Galben – D833 -6mm

3,850lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d833

Aceste verighete din aur galben de 14K, cu o lățime generoasă de 6 mm și un profil plat, oferă un design modern și elegant. Aspectul plat al verighetelor combină un stil contemporan cu confortul zilnic, ideal pentru cuplurile moderne care apreciază linii curate și un design simplist.

Aurul galben conferă o căldură tradițională și o strălucire subtilă, care sunt puse în valoare prin simplitatea designului modern. Acest stil nu doar că este atrăgător din punct de vedere estetic, dar este și practic, asigurând o purtare confortabilă fără a compromite pe partea de eleganță.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

PLAT

Carate

14K