Verighete Aur Alb 14k – D832

4,025lei

  • Greutate: 11.5 g (pentru pereche)
  • Mărime: Bărbat 60 / Damă 50
  • Lățime: 6 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Personalizarea verighetelor și posibilitatea de achiziție cu aur la schimb sunt disponibile

lei
Categorie:
Descriere

Verighete aur alb model d832

Acest set de verighete din aur alb de 14K se distinge prin designul său rafinat, cu linii subtile și elegante, care conferă o notă de sofisticare unică.

Profilul plat, combinat cu finisajul de înaltă calitate al aurului alb, creează o prezență discretă, dar impresionantă pe deget.

Designul este conceput pentru a complimenta frumusețea naturală a mâinilor purtătorilor, oferind în același timp un confort excepțional pentru purtare zilnică.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan tradiția artizanală combinată cu designul contemporan, creând bijuterii unice care sărbătoresc poveștile de dragoste ale clienților noștri.

Fiecare set de verighete din aur cu designul său subtil și elegant este realizat cu grijă în România, reflectând angajamentul nostru pentru calitate și estetică rafinată.

Ne dedicăm oferirii de bijuterii care nu numai că simbolizează dragostea și angajamentul, dar și adaugă o notă de frumusețe vieții cotidiene a purtătorilor.

 

Informații suplimentare
Greutate 11.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

PLAT

Carate

14K