Verighete Aur Combinat – D825

2,450lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate.
lei
Descriere

Verighete aur model d825

Aceste verighete sofisticate, realizate din aur de 14K, își propun să redefinească simbolismul tradițional al uniunii, printr-un design atemporal accentuat de un model incrustat.

Cu o lățime de 4 mm și un profil plat, inelele oferă o estetică modernă și un confort excepțional pentru purtare zilnică. Modelul incrustat adaugă un strat de profunzime și detaliu, transformând fiecare verighetă într-o operă de artă distinctă.

Această abordare de design nu doar că marchează angajamentul dintre parteneri, dar și celebrează unicitatea relației lor printr-un simbol elegant și rafinat. Perfecte pentru cuplurile care doresc să îmbine rafinamentul cu semnificația personală, aceste verighete sunt o promisiune eternă a iubirii împărtășite.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 7 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

PLAT

Carate

14K