Verighete Aur – D822

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d822

Această verighetă din aur de 14 carate permite alegerea a două nuanțe – aur alb, galben, sau roz – pentru a crea o bijuterie distinctivă care reflectă gusturile tale.

Designul cu profil plat și o lățime de 6 mm oferă un echilibru perfect între confort și stil, în timp ce pietrele de zirconiu încrustate adaugă un nivel suplimentar de rafinament și strălucire.

Ideală pentru cei care doresc să îmbine modernitatea cu elemente clasice, această verighetă este o alegere superbă pentru a celebra un angajament etern.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

 

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K