Verighete Aur Galben – D820

4,003lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d820

Aceste verighete simpliste, dar elegante, sunt realizate din aur galben de 14K, având un profil plat și o lățime de 6 mm. Designul curat și liniile netede subliniază frumusețea naturală a aurului galben, conferind inelelor un aspect clasic și rafinat care nu se demodează.

Profilul plat nu doar că oferă un stil modern și minimalist, dar asigură și o purtare confortabilă, ideală pentru uzul zilnic. Acest tip de design face verigheta potrivită atât pentru momentele speciale, cât și pentru activitățile cotidiene, adaptându-se perfect la stilul de viață activ al purtătorilor săi.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

PLAT

Carate

14K