Verighete Aur Fantasy – D804

3,510lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur d804

Aceste verighete din colecția „Fantasy” sunt adevărate bijuterii de artă, realizate din aur de 14K, disponibile într-o varietate de nuanțe: aur alb, aur galben și aur roz. Cu o lățime de 4.5 mm și un profil exterior bombat, aceste inele combină confortul cu un design atrăgător, oferind o estetică plăcută și rotunjită ce se mulează perfect pe deget.

Unicitatea acestor verighete constă în posibilitatea de a combina diferitele nuanțe de aur într-un singur inel, creând astfel piese personalizate care reflectă gusturile și personalitatea fiecărui cuplu. Această opțiune de personalizare adaugă un strat suplimentar de semnificație și unicitate la simbolul tradițional al uniunii și angajamentului.

Designul bombat al verighetelor din gama „Fantasy” este ideal pentru cei care caută o bijuterie care să combine eleganța cu un confort sporit, fiind perfect adaptate pentru purtare zilnică. Fie că optați pentru o singură culoare de aur sau pentru o combinație spectaculoasă a tuturor trei, aceste verighete sunt o alegere superbă pentru a celebra iubirea într-un mod distinctiv și personal.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4.5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K