Verighete Aur Fantasy – d772

6,239lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur d772

Aceste verighete robuste și sofisticate din colecția „Fantasy”, realizate din aur de 14K și având o lățime impresionantă de 10 mm, sunt disponibile în variante de aur alb, aur galben și aur roz. Designul lor unic este accentuat de ornamentele sculptate în relief care acoperă întreaga suprafață a inelelor, conferindu-le un aspect artistic și deosebit de atractiv.

Ornamentele elaborate, cu motive ce evocă flăcări sau elemente stilistice baroce, adaugă o dimensiune vizuală impresionantă și un caracter profund. Aceste detalii nu sunt doar decorative, ci creează și un joc de lumini și umbre prin adânciturile și relieful detaliilor, permițând verighetelor să capteze și să reflecte lumina în moduri captivante și spectaculoase.

Este o alegere excelentă pentru cuplurile care doresc să se distingă.

Fie că preferați eleganța discretă a aurului alb, căldura clasică a aurului galben sau tonul romantic al aurului roz, aceste verighete oferă o combinație perfectă de frumusețe, stil și semnificație.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

 

Informații suplimentare
Greutate 16 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

10 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K