Verighete Aur Fantasy – d763

6,239lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur d763

Aceste verighete impunătoare, cu o lățime de 10 mm și realizate din aur galben de 14K, se disting printr-un design rafinat care aduce un omagiu esteticii artei celtice. Profilul exterior plat oferă o suprafață ideală pentru prezentarea motivelor geometrice în relief, care sunt minuțios sculptate pentru a ilustra linii împletite și curbe fluide.

Designul inspirat de arta celtică nu este doar vizual impresionant, ci și bogat în semnificație, simbolizând continuitatea și eternitatea. Împletiturile și curbele elegante reflectă complexitatea și profunzimea unei relații de lungă durată

Disponibilitatea în diverse nuanțe de aur permite cuplurilor să personalizeze și mai mult aceste bijuterii prețioase, adaptându-le la propriul stil și preferințe.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 16 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

10 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K