Verighete Aur – D729

4,550lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d729

Aceste verighete elegante și contemporane, cu o lățime de 7 mm și profil plat, sunt confecționate meticulos din aur de 14K. Setul combină armonios trei nuanțe de aur: alb, galben și roz, creând un spectacol vizual impresionant și un simbol vibrant al unității.

Designul modern al acestor verighete nu numai că este impunător și atrăgător, dar oferă și o reprezentare unică a angajamentului comun, făcând din aceste inele alegerea perfectă pentru cuplurile care doresc să își exprime dragostea într-un mod distinctiv și personalizat.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 13 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K