Verighete Aur 14k – D727

3,850lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d727

Această verighetă captivantă combină clasicul aur de 14 carate cu un design contemporan de linii geometrice negre, oferind un contrast vizual impresionant și un stil inconfundabil.

Disponibilă în aur alb, galben sau roz, poți alege nuanța care se potrivește cel mai bine personalității și preferințelor tale. Cu o lățime de 6 mm și un profil exterior plat, această verighetă este concepută pentru confort maxim și purtare zilnică, totodată adăugând o notă de originalitate oricărei ținute.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K