Verighete Aur – D700

4,550lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d700

Aceste verighete impresionante, cu o lățime de 7 mm și profil plat, sunt confecționate din aur de 14K și oferă posibilitatea de a selecta orice combinație dintre cele trei nuanțe disponibile: aur alb, galben sau roz.

Designul modern și impunător al acestor inele reflectă un stil inovator, perfect pentru cuplurile care doresc să-și exprime angajamentul printr-un simbol distinctiv și vizual captivant.

Fiecare verighetă este concepută pentru a reprezenta o fuziune armonioasă între tradițional și contemporan, oferind nu doar un accesoriu frumos, dar și o piesă de bijuterie plină de semnificație și personalitate.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 13 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K