Verighete Aur – D688

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d688

Această verighetă cu profil plat, confectionată din aur de 14K și având o lățime de 4 mm, combină două nuanțe de aur, oferind un contrast elegant și distinctiv. Acest design contemporan este completat de pietrele de zirconiu încrustate pe verigheta damei, care adaugă un rafinament suplimentar și un efect strălucitor captivant.

Alegerea de a combina două tonuri de aur permite fiecărei verighete să își exprime individualitatea, în timp ce pietrele de zirconiu accentuează eleganța și frumusețea ansamblului. Această verighetă este ideală pentru cuplurile care doresc să îmbine tradiția cu inovația, creând o piesă simbolică care să marcheze unirea lor într-un mod unic și personalizat.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K