Verighete cu Pietre Aur Roz – Model D688-R

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d688r

Aceste verighete elegante, confecționate din aur roz de 14K, prezintă un profil plat și o lățime de 4 mm, oferind un design simplu și contemporan. Aurul roz aduce o nuanță distinctă și modernă, care se distinge de tonurile tradiționale de aur.

Verigheta destinată damei este împodobită cu pietre de zirconiu, adăugând un element de strălucire și rafinament. Pietrele sunt dispuse cu măiestrie de-a lungul inelului, conferind un aspect elegant și luminos care completează superb nuanța caldă a aurului roz. Acest detaliu transformă verigheta într-o piesă de bijuterie care nu doar simbolizează angajamentul, dar și atrage admirația prin designul său rafinat și feminin.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K