Verighete Aur Alb, Galben sau Roz – D678

2,100lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate.
lei
Descriere

Verighete aur model d678

Alegerea perfectă pentru cuplurile care își doresc să marcheze unirea lor printr-un simbol deosebit, aceste verighete din aur combinat de 14K cu o lățime de 3 mm reprezintă echilibrul ideal între designul tradițional și accentele contemporane.

Profilul plat evidențiază frumusețea și rafinamentul mixului între aurul alb și aurul galben sau aurul roz, în funcție de preferințele voastre.

Această abordare permite fiecărei verighete să capteze și să reflecte diferite aspecte ale legăturii și personalităților voastre, creând o pereche unică și personalizată. Subtilitatea și eleganța designului fac din aceste inele alegerea ideală pentru a simboliza angajamentul vostru pe viață.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

 

 

Informații suplimentare
Greutate 6 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

3 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K

Nuante aur

Alb