Verighete Aur Roz – Model D678-R

2,100lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d678r

Aceste verighete subțiri și elegante sunt confecționate din aur roz de 14K, având o lățime de 3 mm și un profil exterior plat. Designul simplu și rafinat al acestor inele face din ele o alegere perfectă pentru cuplurile care preferă bijuterii discrete, dar pline de stil.

Aurul roz adaugă o nuanță caldă și romantică, diferită de aurul tradițional galben sau aurul alb, conferind verighetelor un aspect modern și îndrăzneț. Profilul plat nu doar că oferă o estetică minimalistă, dar asigură și o purtare confortabilă pentru zi cu zi, ideal pentru cei care caută un inel care să nu interfereze cu activitățile cotidiene.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 6 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

3 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K