Verighete Aur Galben – D678-G

2,100lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur simple d678-g

Aceste verighete delicate, cu o lățime de 3 mm și un profil plat, sunt realizate din aur galben de 14K. Designul subțire și elegant este ideal pentru cuplurile care preferă simplitatea și rafinamentul.

Profilul plat conferă un aspect modern și confortabil pentru purtare zilnică, în timp ce aurul galben clasic oferă o strălucire caldă și atrăgătoare.

Acest stil de verighetă este perfect pentru cei care își doresc o piesă de bijuterie discretă, dar elegantă, care să simbolizeze dragostea și angajamentul lor într-un mod subtil și sofisticat.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 6 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

3 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K