Verighete Aur 14k – D677

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d677

Această verighetă distinsă este perfectă pentru cei care își doresc un inel care să reflecte stilul personal și unicitatea relației lor.

Fabricată din aur de 14 carate, poți alege să combini două din cele trei nuanțe disponibile – aur alb, galben sau roz – pentru a crea un efect vizual impresionant și personalizat.

Piatra de zirconiu plasată cu măiestrie adaugă un accent de strălucire și rafinament. Cu un profil plat și o lățime de 5 mm, acest inel este confortabil de purtat zi de zi, fiind totodată robust și elegant.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K