Verighete Aur Roz – Model D677-R

3,500lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime
Greutatea este pentru o pereche de verighete
Se poate achizitiona cu aur la schimb
Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d677r

Aceste verighete din aur roz de 14K, cu un profil plat și o lățime de 5 mm, reprezintă o combinație perfectă de stil modern și eleganță discretă. Finisajul aurului roz conferă un aspect cald și contemporan, în timp ce designul plat al inelelor garantează o purtare confortabilă și practică zilnic.

Verigheta destinată damei este accentuată cu o piatră de zirconiu, adăugând un detaliu strălucitor care îmbogățește designul simplu al inelului. Piatra de zirconiu este cunoscută pentru claritatea și strălucirea sa, oferind un contrast frumos împotriva culorii calde a aurului roz. Pentru cuplurile care preferă un plus de lux și rafinament, există posibilitatea de a personaliza verigheta înlocuind zirconul cu un diamant. Alegerea unui diamant nu doar că sporește valoarea inelului, dar adaugă și o semnificație specială, transformând verigheta într-un simbol etern al angajamentului.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K