Verighete Aur Galben – D677-G

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d677g

Aceste verighete sunt meticulos realizate din aur galben de 14K, având o lățime de 5 mm și un profil plat, care oferă un design modern și simplu. Finisajul neted al aurului galben conferă o strălucire caldă și o estetică elegantă, ideală pentru cuplurile care apreciază frumusețea clasică.

Verigheta destinată damei este accentuată cu o piatră de zirconiu, elegant încorporată în design pentru a adăuga un plus de rafinament. Această piatră nu doar că strălucește frumos, dar și atrage atenția, adăugând un detaliu distinctiv ce contrastează subtil cu tonul aurului galben.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K