Verighete Aur Fantasy – D635

8,578lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur d635

Aceste verighete din colecția „Fantasy” sunt o adevărată manifestare a eleganței și a designului artistic, fiind realizate din aur de 14K și disponibile într-o selecție de nuanțe precum aur alb, aur galben și aur roz. Cu o lățime generoasă de 10 mm și un profil exterior plat, aceste inele sunt proiectate pentru a impresiona și a se remarca printr-un stil distinctiv.

Elementul definitoriu al acestor verighete este modelul baroc aplicat pe suprafața inelului. Acest model exclusivist adaugă o profunzime vizuală și o complexitate remarcabilă, contrastând în mod spectaculos cu strălucirea aurului. Designul baroc, cunoscut pentru curbele sale elaborate și ornamentele sale opulente, este reinterpretat aici si conferă un look modern și un caracter unic fiecărui inel.

Contrastul dintre negru și strălucirea aurului nu doar că accentuează detaliile intricate ale modelului baroc, dar și atrage privirea, făcând din aceste verighete o alegere populară pentru cuplurile care doresc să combine tradiția cu un element de noutate contemporană.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 22 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

10 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K