Verighete Aur Roz – Model D634-R

5,600lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d634r

Aceste verighete robuste, realizate din aur roz de 14K cu o lățime impresionantă de 9 mm, oferă un amestec perfect de forță și splendoare. Profilul exterior plat conferă inelelor o linie curată și modernă, ideală pentru a sublinia eleganța simplă a designului.

Verigheta damei este împodobită cu pietre de zirconiu, distribuite elegant pentru a adăuga o strălucire vibrantă și un accent sofisticat. Aceste pietre, dispuse cu măiestrie, captează lumina și atrag privirile, oferind un contrast frumos împotriva tonului cald al aurului roz. Pentru cuplurile care doresc să personalizeze și mai mult această piesă centrală, oferim opțiunea de a înlocui zirconiile cu diamante. Acest serviciu permite adaptarea verighetei la bugetul și preferințele specifice ale clientului, transformând bijuteria într-un simbol personalizat al iubirii lor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 16 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

9 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K