Verighete Aur Roz – Model D632-R

2,800lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d632r

Aceste verighete contemporane, realizate din aur roz de 14K, prezintă un profil plat și o lățime de 4 mm. Un detaliu distinctiv al acestor inele este linia fină care împarte fiecare verighetă în două secțiuni optice, adăugând un element de design subtil și elegant.

Pentru verigheta damei, inelul este îmbogățit cu o piatră de zirconiu plasată într-unul dintre segmente, conferind un punct de focalizare strălucitor care atrage atenția și adaugă un plus de rafinament. Piatra de zirconiu nu doar că încântă privirea, dar și accentuează frumusețea aurului roz, creând un contrast impresionant între finisajul metalic și strălucirea pietrei.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 8 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K