Verighete Aur Galben – D632-G

2,800lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d632-g

Acest set de verighete, confecționat din aur galben de 14K, prezintă un design simplu și elegant, cu o lățime de 4 mm și un profil plat. Această combinație asigură confort maxim pentru purtare zilnică, fiind ideală pentru cuplurile care apreciază stilul clasic și funcționalitatea.

Aurul galben conferă inelelor o strălucire caldă și atrăgătoare, oferind un simbol luminos al angajamentului și iubirii împărtășite între parteneri. Profilul plat al verighetelor este perfect pentru cei care preferă un stil subtil și discret, dar care totodată doresc să marcheze un moment important din viața lor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 8 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K