Verighete Aur 14k Doua Nuante – D631

2,450lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d631

Creativitatea și preferințele personale se întâlnesc în designul acestor verighete unice din aur de 14K, oferind cuplurilor posibilitatea de a alege între două nuanțe încântătoare. Cu o lățime de 4 mm și un profil exterior plat, aceste inele reprezintă definiția eleganței moderne. Fie că preferați contrastul vibrant dintre aurul alb și galben sau armonia subtilă între aurul alb și roz, fiecare combinație este gândită să completeze și să celebreze unicitatea relației voastre.

Designul plat, împreună cu finisajul sofisticat din aur de 14K, face ca aceste verighete să fie nu doar un simbol al angajamentului vostru, ci și o piesă de bijuterie ce poate fi purtată și apreciată zilnic. Alegerea nuanței reprezintă o extensie a personalității fiecărui partener, permițând fiecărei perechi să își exprime povestea de iubire într-un mod cu adevărat personal și distinct.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 7 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K