Verighete Aur Roz – Model D631-R

2,450lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d631r

Aceste verighete elegante sunt confecționate din aur roz de 14K, având un profil plat și o lățime de 4 mm. Designul simplu și liniile curate oferă verighetelor un aspect contemporan și sofisticat, ideal pentru cuplurile care apreciază stilul minimalist și modern.

Aurul roz aduce o nuanță caldă și romantică, oferind o alternativă unică și atractivă la tonurile tradiționale de aur galben sau alb. Culoarea distinctivă a aurului roz adaugă o notă de originalitate și personalitate bijuteriilor, făcând aceste verighete o alegere populară pentru cuplurile care doresc să se exprime într-un mod unic.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 7 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K