Verighete Aur Galben – D631-G

2,450lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur galben model d631g

Aceste verighete moderne, cu o lățime de 4 mm și un profil plat, sunt confectionate din aur galben de 14K. Designul simplu și elegant subliniază frumusețea naturală a aurului, oferind un aspect contemporan și stilat.

Perfect adaptate pentru cuplurile care preferă un stil minimalist, dar doresc totodată să afișeze un simbol distinctiv al angajamentului lor, aceste verighete combină tradiția cu modernitatea. Profilul plat asigură o purtare confortabilă, ideală pentru viața de zi cu zi, fără a sacrifica eleganța.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 7 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K