Verighete Aur – D630

2,800lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d630

Această pereche de verighete redefinește simplitatea elegantă, oferind cuplurilor libertatea de a alege între combinații de aur de 14K care reflectă cel mai bine legătura și preferințele lor. Cu o lățime de 4 mm și un profil exterior plat, aceste inele sunt simbolul perfect al iubirii contemporane, îmbinând tradiția cu un stil modern.

La această frumusețe subtilă se adaugă o notă distinctivă: verigheta damei este încununată de o piatră de zirconiu, adăugând un accent de strălucire și rafinament. Această piatră prețioasă nu doar că îmbogățește designul, dar simbolizează și lumina și frumusețea dragostei împărtășite, făcând din această verighetă o alegere ideală pentru momentul în care doi oameni își unesc destinele.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 8 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K