Verighete Aur Roz – Model D630-R

2,800lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d630r

Aceste verighete sofisticate sunt realizate din aur roz de 14K, având un profil plat și o lățime de 4 mm, conferindu-le un aspect modern și elegant. Designul este simplu și rafinat, potrivit pentru cuplurile care preferă un stil minimalist.

Verigheta destinată damei este îmbogățită cu o piatră de zirconiu, amplasată în mod strategic pentru a adăuga un plus de strălucire și eleganță. Piatra de zirconiu nu doar că atrage privirile, dar adaugă și un accent de lux în contrastul subtil cu aurul roz, conferind verighetei un caracter unic și atrăgător.

Aurul roz aduce o nuanță caldă și învăluitoare, oferind verighetelor o estetică distinctă și modernă.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 8 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K