Verighete Aur Galben -D630-G

2,800lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur galben model d630g

Acest set de verighete este confecționat din aur galben de 14K, având o lățime de 4 mm și un profil plat, ideal pentru confortul de zi cu zi. Verigheta destinată damei este împodobită cu o piatră de zirconiu, care adaugă un accent de strălucire și rafinament.

Piatra de zirconiu pe verigheta damei adaugă eleganță setului, creând un frumos contrast cu aurul galben strălucitor. Designul simplu, dar sofisticat, face acest set perfect pentru cuplurile care doresc să își exprime dragostea printr-un simbol atât clasic, cât și contemporan.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 8 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K