Verighete cu Pietre Aur Roz – D629-R

3,850lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur cu pietre d629r

Aceste verighete luxoase, realizate din aur roz de 14K, cu o lățime generoasă de 7 mm și un profil plat, sunt remarcabile datorită designului în relief care adaugă o dimensiune texturală sofisticată și un aspect vizual captivant. Designul în relief nu numai că îmbogățește estetica inelului, dar adaugă și un element tactil unic, oferind o prezență impresionantă pe deget.

Verigheta destinată damei este împodobită cu trei pietre de zirconiu, strategic plasate pentru a maximiza strălucirea și impactul vizual. Aceste pietre adaugă o notă de eleganță și lux, evidențiind frumusețea și caldura aurului roz. Zirconiul, cunoscut pentru duritatea și claritatea sa, oferă un echilibru perfect între calitate și accesibilitate.

Pentru cuplurile care doresc un grad suplimentar de personalizare și exclusivitate, există opțiunea de a înlocui zirconiul cu diamante. Alegerea diamantelor transformă verigheta într-o declarație de rafinament și distincție, sporind semnificativ valoarea inelului și simbolizând un angajament profund și de lungă durată.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K