Verighete Aur Galben – D629-G Pietre Zirconiu

3,850lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d629g

Aceste verighete din aur galben de 14K cu un profil plat și o lățime impresionantă de 7 mm prezintă un design rafinat și modern. Aurul galben oferă un fundal clasic și cald, în timp ce designul cu trei pietre adaugă un element de distincție și lux.

Pe verigheta damei, cele trei pietre, probabil zirconii, sunt dispuse strategic pentru a capta și reflecta lumina, creând scântei de strălucire la fiecare mișcare a mâinii. Această caracteristică nu doar că îmbogățește estetica inelului, dar și simbolizează trăinicia și strălucirea relației dintre parteneri.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K