Verighete Aur – D628

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d628

Această verighetă rafinată reprezintă alegerea ideală pentru cele care își doresc să personalizeze până la cele mai mici detalii simbolul angajamentului lor.

Disponibilă în aur de 14 carate cu posibilitatea de a alege între combinații de aur alb, galben sau roz, această verighetă poate fi adaptată pentru a reflecta stilul și preferințele personale.

Designul plat, cu o lățime de 5 mm, este modern și confortabil, în timp ce pietrele de zirconiu adaugă un strop de strălucire. Fie că preferi un singur accent de zirconiu sau o serie de pietre care înconjoară banda, această verighetă va străluci cu eleganță și distincție.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K