Verighete Aur cu Pietre – D628-G Aur Galben

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete cu pietre d628g

Aceste verighete sunt elegant realizate din aur galben de 14K, având o lățime de 5 mm și un profil plat, ce oferă un design contemporan și simplu. Aurul galben conferă o căldură și o strălucire clasică, în timp ce profilul plat asigură confort și o estetică modernă.

Verigheta destinată damei se distinge prin încrustațiile de pietre de zirconiu, dispuse strategic pentru a maximiza strălucirea și impactul vizual. Pietrele de zirconiu adaugă un accent de lux și eleganță, creând un contrast frumos cu tonul cald al aurului galben.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K