Verighete Aur Alb 14k – D628-A

3,500lei

  • Greutate: 10 g (pentru pereche)
  • Mărime: Bărbat 60 / Damă 50
  • Lățime: 5 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Personalizarea verighetelor și posibilitatea de achiziție cu aur la schimb sunt disponibile.

Descriere

Verighete aur alb 14k model d628a

Acest set de verighete din aur alb de 14K emană o eleganță simplă și un stil sofisticat, fiind alegerea perfectă pentru cuplurile care își doresc să celebreze iubirea cu un simbol atemporal.

Profilul plat și lățimea optimă de 5 mm oferă o prezență subtilă, dar remarcabilă, în timp ce finisajul din aur alb adaugă un nivel de rafinament care complementază orice stil.

Verigheta damei incrustata cu pietre de zirconiu

Bijuteria quartz își exprimă pasiunea pentru bijuterii prin fiecare set de verighete pe care îl creăm, combinând măiestria tradițională cu designuri moderne care să inspire și să aducă bucurie.

Realizate cu mândrie în inima României, bijuteriile noastre din aur alb de 14K sunt un tribut adus iubirii veritabile și angajamentului neclintit, fiecare piesă fiind realizată pentru a dura o viață întreagă.

Pentru a asigura că verighetele voastre din aur alb 14K își păstrează strălucirea de-a lungul timpului, recomandăm curățarea periodică cu o soluție blândă de apă și săpun. Evitați expunerea la substanțe chimice agresive.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K

Nuante aur

Alb