Verighete Aur – D626

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d626

Această verighetă cu profil bombat, realizată din aur de 14 carate, are o lățime de 5.5 mm și aduce un plus de eleganță datorită pietrei de zirconiu încrustate pe verigheta damei.

Designul bombat conferă un confort sporit, în timp ce piatra de zirconiu captează lumina, adăugând un element de strălucire sofisticată. Această combinație de formă și decor nu doar că accentuează frumusețea inelului, dar și subliniază unicitatea și personalitatea purtătoarei. Este perfectă pentru cuplurile care caută o bijuterie clasică, dar cu un strop de modernitate, simbolizând angajamentul și dragostea împărtășită.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K