Verighete Aur Roz – Model D626-R

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d626r

Aceste verighete elegante din aur roz de 14K, cu un profil bombat și o lățime de 5.5 mm, combină confortul cu un design clasic îmbogățit. Profilul bombat nu doar că oferă un aspect estetic plăcut și un profil tradițional, dar și asigură o purtare mai confortabilă prin conturul său natural pe deget.

Verigheta destinată damei este accentuată cu o piatră de zirconiu, adăugând un detaliu strălucitor și sofisticat. Piatra de zirconiu, plasată central, atrage atenția și reflectă lumina splendid, oferind un contrast frumos împotriva nuanței calde a aurului roz. Acest detaliu nu doar că îmbunătățește estetica inelului, dar și simbolizează luminozitatea și durabilitatea relației dintre parteneri.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K