Verighete Aur Galben – D626-G

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d626g

Aceste verighete clasice, cu un profil bombat și o lățime de 5.5 mm, sunt confecționate din aur galben de 14K. Designul bombat nu doar că oferă un confort sporit la purtare, dar și accentuează frumusețea naturală a aurului galben.

Verigheta damei este îmbogățită cu o piatră de zirconiu, plasată elegant pentru a adăuga un plus de strălucire și rafinament. Această piatră nu doar că încântă privirea, dar și subliniază semnificația specială a verighetei, simbolizând puritatea și strălucirea iubirii împărtășite între parteneri.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K