Verighete Aur 14k- D625

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d625

Această verighetă unică pentru dame îmbină cu măiestrie două nuanțe de aur, creând un efect vizual deosebit care captează lumina și privirile.

Realizată din aur de 14 carate, această verighetă prezintă un profil exterior plat și o lățime de 5 mm, oferind un confort excepțional pe durata purtării. În centrul designului se află o piatră de zirconiu, adăugând o notă de strălucire și lux, perfectă pentru a celebra iubirea și angajamentul.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K